Hingsthållarens egen beskrivning av Marwin 942

Marwin är en fantastisk individ och har ett hjärta av guld och ställer alltid upp för sin ryttare. Han är mycket lätthanterlig och tycker det är roligt att bli riden och tävlad. Numera är han dock pensionär.
Marwin började sin karriär med att vinna bruksprov för femåringar 1997. Därefter inledde han sin tävlingskarriär och rest över hela europa samt även tävlat i Sydamerika.
Marwin var under sin tävlingskarriär placerad i varje meeting under ryttaren John Hickey upp till svår klass. Marwin tävlade då både för Sverige och internationellt för Irland.
Under Helena Lundbäck vann Marwin Argentina Grand Prix 160 hoppning och ingick i nationslaget för Sverige som slutade på en andra plats.
Utöver detta deltog Marwin i Sires of the World GP där han placerade sig på 28:e plats av 46 startande. Han har även placeringar i medelsvår dressyr. Marwin har bevisat att han är en multitalang.
Marwin har flera avkommor har deltagit i Riksutställningen för treåriga ston där Winjette vann Hornsundspokalen och är sedan placerad i medelsvår hoppning. Miami Springs var fjärdeplacerad i sex-års Breeders Trophy och placerad i junior-SM och har en mängd placeringar i medelsvår hoppning. Ett 20-tal avkommor placerade i medelsvår, både hoppning och dressyr. Han har även lämnat mycket bra kör- och fälttävlanshästar samt 17 exporter.

Bilder

Marwin travar

Helena och Marwin i Globen

Marwin i kandar

Marwin och Sigrid i Holland

Marwin bruksprov

Marwin och Tilde