Hingsthållarens egen beskrivning av El Barone 111 Z 1497

El Barone 111 är en av Europas mest eftertraktade hingstar och har under 2020 hoppat mycket övertygande med placeringar och vinster upp till och med internationella tvåstjärniga 1,45-klasser.

El Barone 111 kom tvåa i Pavo Cup för sjuåringar 2019. Han var enormt efterfrågad under seminsäsongen 2019 och tävlandet fick stå tillbaka under säsongen. El Barone 111 visade under sista helgen i november i Sentower Park CSI2*, där han startade 140, att han är en av Europas mest lovande sjuåringar och utvecklas mycket väl. El Barone 111 har under 2020 hoppat mycket övertygande med placeringar och vinster upp till och med trestjärniga 140-klasser.

Han har en enorm kapacitet, balans och hoppar mycket övertygande. Hans coola attityd, starka galopp och ridbarhet i kombination med hans vilja att vinna ger honom de bästa förutsättningarna på tävlingsbanan likväl som fadershingst.

I början av 2021 tog Malin Baryard-Johnsson över tyglarna och ekipaget håller på och lär känna varandra på träning och tävling. I januari gjorde ekipaget tre felfria rundor, med bland annat en placering i en 140-klass, i Oliva i Spanien. Under den andra tävlingshelgen i Oliva var ekipaget dubbelnollor och tiondeplacerade i deras första gemensamma rankingklass (145).

Videoklipp

Här visas filmklipp på hingsten som dess aktiva hingsthållare lagt till.