Hingsthållarens egen beskrivning av Clarimo 95403

Clarimo tävlades av Rolf Göran Bengtsson. Redan har ekipaget framstående placeringar i internationell hoppning. Bland annat seger i Falsterbo Grand Prix. Clarimo har ett avelsindex på 143.Clarimo är för tillfället skadad. Detta innebär att han finns tillgänglig för färskspermaleverans hela säsongen.

I sin första turnering säsong med Janne Friederike Meyer Clarimo utmärkte som en serie vinnare av unghästklasser L och M. Han var nationell mästare sex år gamla hoppare och kunde kvalificera sig för SM. Sju års ålder hade han redan lovande föreställningar med placeringar upp till avancerad nivå i den unge Tour i Verden och Neumünster. År 2012 var han också placeras i bygel klasser inklusive S ** hög. Sedan slutet av 2012, är hingsten i Beritt med Rolf-Göran Bengtsson. Många internationella topplaceringar till 1,60 m tester i Lyon, Wien, Rom, Cannes och Göteborg var resultatet av tävlingssäsongen 2015.

Hans största framgång kom Clarimo förra säsongen genom att vinna Grand Prix i Falsterbo (CSIO *****). Han vann också lagtävlingen i Global Champions Tour i Doha och placeras bland annat i ’s Hertogenbosch, Hamburg, Paris och Valkenswaart.

Clarimos far Clearway v. Capitol Jag var under Lars Bak Andersen i internationell hoppning med framgång, bland annat var han också placerad i Grand Prix i Neumünster och Braunschweig. Den genetiska kraft vodka stryka deras döttrar Chika Way v. Caretino som nådde många internationella framgångar endast under Janne Friederike Meyer, sedan Katrin Eckermann och sist i Pius Schwizer och Carassina v. Concerto II, enligt Thomas Kleis tyska Jumping derby 2009 vann.

Clarimos mor Wisma skrev av sina två godkända söner Cassini I och II avel historia. I synnerhet Cassini jag var en av de mest eftertraktade hingstar i Holstein rasen.

Den första avkomma Clarimo är födda 2007 och ger allt mer internationell turnering Klar rör. Chardonnay haft framgång ner till 1,60 m hoppning enligt Max Kuhner och användes bland annat framgångsrikt i Nations Cup i Sopot och Linz-Ebelsberg och i världscuptävlingar och Global Champions Tour. En annan ung hoppfull i stallet Max Kuhner är Clarimo son Cielito Lindo. När hoppar av exceptionell kvalitet han visade under säsongen 2016. Cynar VA kunde bevisa sin rikedom och Grand Prix i Saugerties, New York vinna enligt Jessica Springsteen.

Redan nio Clarimo avkomma godkändes i Holstein, den mest framgångsrika delen av Crunch, som framställs genom sin extraordinära talang för hoppning i stallet av Rolf-Göran Bengtsson på hans kommande uppgifter. Statistiken visar att mer än en fjärdedel av sitt registrerade som tävlingshäst avkommor i Tyskland Clarimos två första föl för deras meriter i S-klassen.

Att tänka på om du vill använda denna hingst:

Clarimos avkomma kännetecknas av blod och motivation. I sitt slag representation huvudsakligen ädla, måste man se till att den är parad med ston som ärver en bra ridbarhet. Även på riktigheten av frambenen och hovar är fokus att styra.

Bilder

Videoklipp

Här visas filmklipp på hingsten som dess aktiva hingsthållare lagt till.