Hingsthållarens egen beskrivning av Kannando Hästak DWB 1384

Kannando Vinnare av SWB Stallion Trophy 6åringer 2020 och som 7åring 2022. Placerad 4:a i Finalen på Elmia som 7åring 2022. Kannando placerade sig 5:a i Scandinavium Horse Show 6 års Championat 2020. 4:a i Scandinvium Horse Show 5 års Championat 2019.
När de nya indexen för hopphästar redovisades i år. Toppade Kannando som ny fadershingst efter att presenterat en riktigt fin årgångs 3åringar 2022 med massor av dipolm och 3års test vinnare. Söker du en hingst som kan tillföra teknik, scoop och typ då är Kannando hingsten för dig.
Uttagen och gick Unghäst VM i Zangershide 2019 2020 2021. Ädel - Högställd - Flott- Försiktig - Stor Kapacitet. Kannando är avlad till Internationell toppsport.
Han godkändes i Herning 2017 och verkade i SWB första året på ett sto licens. 2018 slutgodkändes han sedan i Danmark och i SWB. Han är en av de få hopphingstar som tilldelats en 9:a på typen.
Exteriör: Flott högställd, långlinjerad hingst av mycket god typ. Med en särdeles stor kapacitet och fantastisk hoppteknik och hinderkänsla, snabb reaktionsförmåga, spänst, energi och bra galopp är fina lovord han fått. Hopparvilligt och smidig med god frambensteknik i hoppning. Galoppen välbalanserad, rytmisk med god bärighet.
Kannando är en hingst med stor kapacitet, fin ridbarhet och ett fantastiskt temperament. Hans avkommor visar mycket fin typ och galopp och ur hans första fölårgång 2021 delades diplom ut. Vi tror väldigt mycket på vår fina högställda Kannan hingst. Både som tävlingshäst men också som avelshingst har han mycket att tillföra

Bilder

Videoklipp

Här visas filmklipp på hingsten som dess aktiva hingsthållare lagt till.