Hingsthållarens egen beskrivning av Candide (SWB) 9520

Candide är en hingst som kombinerar Kannans enorma scoop med Jaguar Mails ädla smidighet. Candide kommer från ett förärvningsstarkt möderne som producerat hästar på toppnivå i hoppning, bl.a. Märta Louise (int. 160) och Virginia Beach (nat. 150).
Kannan toppade 2014 statistiken över världens bästa hoppförvärvare. Därefter har han producerat otaliga världshästar och fortsatt i toppskiktet på listan över världens bästa hoppförvärvare.
Jaguar Mail har 3/4-dels fullblods inslag. Tillsammans med Peter Eriksson hoppade han OS i Peking 2008 där laget kom på 5e plats. Jaguar Mail vann Sires of the World 2007 och toppade 2021 statistiken i Frankrike över fadershingstar till fälttävlanshästar.

Candide har ett fantastiskt temperament som genomgående lovordades på Bruksprovet 2021. Han har en fantastisk kombination av att vara nyfiken och uppmärksam men alltid sansad och samarbetsvillig.
Han har höga exteriörpoäng, med exempelvis 9 på Extremiteter.

Vid frågor eller ytterligare information kontakta ägare Pia Eriksson 0705936524
Candide finns att se på vår gård utanför Kumla (där han bott sedan ha var 6 månader). Vi har stor erfarenhet av hästar ur denna stostam och bistår gärna i diskussion kring ert sto!

Bilder

Videoklipp

Här visas filmklipp på hingsten som dess aktiva hingsthållare lagt till.