Hingsthållarens egen beskrivning av Bravour 1197


F0c911152e9f145a3b858bfeff6682e6

Bravour 1197 är A-premierad för sina fina avkommor. Hans äldsta är födda 2011 och några av dem har redan testat på svår klass. Tex Chamii ue Careful har under året varit felfri i 145 hoppning och tidigare deltagit i Unghäst-VM, White Light Moment ue. Camaro M har även han under Sofia Farman som 8åring tävlat svår klass och är nu exporterad till USA. Det finns bland hans avkommor otaliga hästar som lyckats väldigt väl i årgångschampionat och många ärver även hans fina teknik och vackra utstrålning.

Bravour är efter Cornet Obolensky, en av världens bästa hoppförärvare som stadigt innehar topplaceringar på WBSFH´s lista. Cornet Obolensky har mängder av avkommor som tävlar internationellt och han har mer än 60 godkända söner. Hästar som Cornet d'Amour, Cristallo I och II, Cornado NRW, Conte Bellini, Clooney 51, Cornet Kalua, Comme il Faut, Corbinian, Cornet 39, Cornet dÁmour är alla efter denna legendariska hingst.

Modern Pocahontas är keur i Holland och upptogs i stamboken redan som 3 åring. Hon har tre exporterade avkommor , en till USA, placerad i Unghästfinalen i South Hampton , en till Jos Ceulemans i Belgien och Bravour till Sverige. Quattro är morfar till Bravour och tävlar internationell hoppning. Han har 10 godkända söner och i OS 2004 hade han två avkommor med, Quando Quando i dressyr och Oliver Q i hoppning. R-G Bengtssons Quanta Costa är även hon e: Quattro.

Bravour själv är en riktig gentleman att hantera och rida, inte minst så är han vacker som en sagohäst!Videoklipp

Här visas filmklipp på hingsten som dess aktiva hingsthållare lagt till.


Tillbaka