Bruksprov960x120

Hingsthållarens egen beskrivning av Cristallo II 1366


Cc0155bcc966fb6db9cb548ba10aac3f

Cristallo II vann 2009 premieringen i Münster-Hahndorf. Han var reservchampion vid sitt bruksprov 2010, med mycket höga poäng för gångarter och ridbarhet. Som fyraåring blev han silvermedaljör vid unghästchampionaten i Westfahlen och 2012 kvalificerade han sig för Bundeschampionat. Cristallo II har tävlat framgångsrikt upp till 145-klasser med Jerry Smit och har under 2016 tävlats upp till 150-klasser av japanen Tadahiro Hayashi.

Fadern Cornet Obolensky var mycket framgångsrik under Dirk Demeersam (bland annat lagguld EM 2011). Cornet Obolensky har även varit mycket framgångsrik i aveln och producerat flertalet godkända hingstar och tävlingshästar i svår klass. Modern Cassie är placerad i medelsvår hoppning. Helbrodern Cristallo I är även han framgångsrik i internationell hoppsport. Morfar Cassini I hade en otrolig tävlingskarriär med Franke Sloothaak i sadeln och är känd som en av de bästa förärvarna inom hoppaveln. Mormodern Profilda var framgångsrik upp till svår hoppning under namnet Papaya och är helsyster med den godkände och internationellt erkände Pocalino.

Avkommorna till Cristallo I har visat sig väl i unghästklasser och championat, de har nu framgångar i klasserna på väg mot svår hoppning.


Tillbaka